Hoppa till sidans innehåll

Kalender


Intro

Ny-uppstart av juniorverksamheten


UV-rugbykommittén hade helgen 28-30/9 sitt fysiska kommittémöte (vi har 1-2 per år då övriga är telefonmöten). Vi är oroliga för Sveriges UV-framtid och på samma gång så har vi flera i kommittén som känner för att göra något åt det! Dock behöver vi bli fler som kan hjälpa till. Där behöver vi er (kanske inte just du men någon i ditt lag).

Sista landslagslägret för juniorlandslaget innan JEM i Finland arrangeras i Katrineholm den 3-4 november och det skulle vara ett utmärkt tillfälle (samåkning och träffa Sveriges bästa juniorspelare) för träffas och prata om UV-rugby Sveriges junior framtid!

Så brinner du också för att jobba med ungdomar så behöver du komma till Katrineholm helgen 3-4 november. Mötets detaljer kommer att fastslås beroende på deltagar intresse men räkna med reseersättning utbetalas.

Från kommittén har vi förnärvarande följande organisation:
Genansvarig – Hanse
Förbundskaptener – Emanuel & Ivo

Kommittémötet diskuterade om att utöka denna organisation med:
Breddansvarig – ?
Cup/Tävlingsansvarig – ?

Vi vill skapa en junior pool. Vad kan poolen jobba med för att få fler juniorer: Skolor, Idrottslärare – Studiedagar, Visitkort, Skollovsengagemang - Kulturdagen, Idrottslyftet, Breddläger – gemensamma med Dam, Serie – Komboläger (FK/Femsim).

Förr i tiden hade vi flera junior cuper. Nu inga... Så stöd till fler cuper med hjälp via Idrottsfyftet. Kanske i Lönsboda? Triton och Bromma/Nisses skulle kunna vara klubbar som kan ordna detta med lite hjälp. Det finns säkert andra klubbar som vi inte känner till.

Stötta lag att ta hand on nya ungdomar. Vi tänkte på: Tipps på hemsidan, Breddläger, Ledarutbildning, Idrottslyftet, vad tror ni?

Fridykarriksdagen - FRIKS är ett bra tillfälle för oss att få hjälp och sprida UV-rugby. Vi vill som mål delta ordentligt på FRIKS 2013 så vi behöver en plan för detta.

Vi vill gärna höra från er vem som vill vara med om att återuppbygga Svensk UV-rugby! Svara snarast till Marlene Kaas så ska hon hålla ihop denna helg (senast 19/10).

Vem sitter i UV-rugbykommittén? https://iof3.idrottonline.se/SvenskaSportdykarforbundet/UV-rugby/UV-rugbykommitten/
Vilka är juniorförbundskaptener? https://iof3.idrottonline.se/SvenskaSportdykarforbundet/UV-rugby/Landslag/Juniorlandslaget/
Vad är Idrottslyftet? https://iof3.idrottonline.se/SvenskaSportdykarforbundet/Foreningar/Bidragochstipendier/Idrottslyftet/
Vad är FRIKS? https://iof3.idrottonline.se/SvenskaSportdykarforbundet/Information/Nyheter/Forbundsnyheter/FRIKS/

Plats Katrineholm
Datum lördag 3 november 2012
Starttid 13:00
Kontaktperson Marlene Kaas, 0736-821783
Den här aktiviteten tillhör kalender "Kalender"

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta digitalt via This is a mailto link / Fakturor skickas till This is a mailto link
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px