Hoppa till sidans innehåll

Senior NM 2022 Helsinki, Finland

16 AUG 2021 11:51
Senior NM kommer att spelas i Britas simhall - Pirkkolan uimahalli, Helsinki, Finland 26-27 februari 2022.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2021 20:47

Friday 2022-02-25

18:00 - 22:00 Water/pool time


Saturday 2022-02-26

  08:00 Pool opening Pool time team Norway
  08:30 Team leader meeting Pool time team Sweden
  09:00 Referee meeting Pool time team Finland
  09:30 Ball selection Pool time team Denmark
  10:00 Opening ceremony NM logo
Match Start Dark Result Light M/F
1 11:00 Norway - Sweden M
2 12:00 Finland - Denmark M
3 13:00 Norway - Sweden F
4 14:00 Finland - Denmark F
5 15:00 Norway - Finland M
6 16:00 Sweden - Denmark M
7 17:00 Norway - Finland F
8 18:00 Sweden - Denmark F
    Nordic Meeting


Sunday 2022-02-27

  08:00 Pool opening
Match Start Dark Result Light M/F
9 08:30 Norway - Denmark M
10 09:30 Sweden - Finland M
11 10:30 Norway - Denmark F
12 11:30 Sweden - Finland F
13 12:30 3rd - 4th M
14 13:30 3rd - 4th F
15 14:30 1st - 2nd M
16 15:30 1st - 2nd F
  17:00 Price ceremony

 

Damerna representeras av:

Nr Namn Position Klubb
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Herrarna representeras av:

Nr Namn Position Klubb
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

 Domare: Kajsa Lindman & Sten-Åke Sundkvist

Skribent: Manuel Tito de Morais
E-post: This is a mailto link

Svenska Sportdykarförbundet
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

Box 11016, 100 61 Stockholm
Telefon 08-699 65 15
E-post This is a mailto link
Organisations nr 802003-1723
Bankgiro 393-7836


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta Digitalt
110 01 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info



forossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px