Hoppa till sidans innehåll

Reseräkningar


Alla reseräknings som skrivs måste använda denna mall. Alla kvitton måste skannas in och inkluderas i samma PDF som själva reseräkningen.

Fält som skall fyllas i:

  • Namn, adress (gatuadress, postadress och ort), telefonnummer mm måste fyllas i.
  • Kostandsställe (KS) behöver alltid fyllas i – hör med ansvarig för din kommité/område som ditt utlägg är aktuellt för. Ett KS består av 2 siffor.
  • Projekt: Hör med ansvarig för din kommité/område som ditt utlägg är aktuellt för om det är aktuellt med ett projektnummer. Det är inte alltid att det krävs. Ett projektnummr är 5-ställigt, dvs består av 5 siffror.
  • Bankuppgifter: måste fyllas i.
  • Glöm inte att ange medresenärer om egen bil används. Gärna även vid hyra av bil/minibuss.
  • Alla utlägg måste kompleteras med kvitton/fakturor (gäller inte om man kör egen bil då är det en fast kilometer ersättning som utgår).
  • Reseräkningen och alla kvitton skall sedan slås ihop i samma pdf, och när det är gjort kan den skickas in.

Flera PDF-filer kan slås ihop genom att exempelvis använda verktyg på intenet som SmallPDF, abcdPDF, m.m om du inte har Adobe Acrobat Pro. Gemensamt för gratis programmen på internet är att de endast ger dig möjlighet att göra detta ett bregränsat antal gånger.

Alla reseräkningar skall sedan skicka till UVRK ekonomiansvarig (This is a mailto link) för kontroll och ifyllande av KS, och när så behövs, Projekt. Även m det står annorlunda på själva mallen! Ekonomiansvarig skickar sedan vidare.

Fakturor:

Det är bara digitalfakturor som kan hanteras! Inga pappersfakturor! De fakturor som rör UV-rugby skall skickas till UVRK ekonomiansvarig (This is a mailto link) för kontroll och ifyllande av KS, och när så behövs, Projekt. Ekonomiansvarig skickar sedan vidare.

Frågor? Kontakta Kajsa.

Länk RR: https://www.ssdf.se/globalassets/svenska-sportdykarforbundet/blanketter--dokument/ovrigt/reserakning-mall-2021-09-12.pdf?w=900&h=700

Uppdaterad: 10 JAN 2022 15:23 Skribent: Manuel Tito de Morais
E-post: This is a mailto link

Svenska Sportdykarförbundet
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

Box 11016, 100 61 Stockholm
Telefon 08-699 65 15
E-post This is a mailto link
Organisations nr 802003-1723
Bankgiro 393-7836


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta Digitalt
110 01 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px