Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Förändringar bland förbundskaptener på seniorsidan

Efter ett mästerskap går frågan ut till våra förbundskaptener och assisterande om hur de ser på sitt framtida engagemang och så har även skett nu efter VM:et i Montreal.

Efter en del funderande från berörda, så sker följande förändringar:

Herrar: Jens väljer att ta ett steg tillbaka för att kunna lägga 100% på sin egen träning och satsning. Stefan och Emanuel väljer att fortsätta.

Damer: Robin väljer att kliva tillbaka för att kunna satsa på den egna träningen och familjen. Mattias väljer att stanna kvar och kliver nu in i rollen som förbundskapten för damerna. Den assisterande rollen är vakant förtillfället. Hör gärna av dig om du är sugen, känner någon som är sugen eller om du har ett bra namn i tankarna. Det kommer bli Mattias som väljer i slutändan, men jag ser gärna flera kandidater att välja mellan så ett bra urval kan ske.

Jag vill rikta ett stort tack till alla Förbundskaptener och assisterande för ett väl genomfört VM och den grund som är lagd och kan bära frukt på kommande mästerskap! Stort tack till våra avgående, Robin och Jens, för den tid som ni lagt ner! Jag hoppas att se er tillbaka om något år!

Kajsa Lindman

Ordförande UV-rugbykommittén

Publicerad: 2023-09-01

Senast uppdaterad: 2023-09-01

Samarbetspartners

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala