Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Reseräkningar

Då SSDF bytt ekonomi system kommer denna sida att behövas uppdateras. Kontakta Kajsa för närvarande.
---

Alla reseräknings som skrivs måste använda denna mall Excel, 47.4 kB, öppnas i nytt fönster.. Alla kvitton måste skannas in och inkluderas i samma PDF som själva reseräkningen.

Fält som skall fyllas i:

  • Namn, adress (gatuadress, postadress och ort), telefonnummer mm måste fyllas i.
  • Kostandsställe (KS) behöver alltid fyllas i – hör med ansvarig för din kommité/område som ditt utlägg är aktuellt för. Ett KS består av 2 siffor.
  • Projekt: Hör med ansvarig för din kommité/område som ditt utlägg är aktuellt för om det är aktuellt med ett projektnummer. Det är inte alltid att det krävs. Ett projektnummr är 5-ställigt, dvs består av 5 siffror.
  • Bankuppgifter: måste fyllas i.
  • Glöm inte att ange medresenärer om egen bil används. Gärna även vid hyra av bil/minibuss.
  • Alla utlägg måste kompleteras med kvitton/fakturor (gäller inte om man kör egen bil då är det en fast kilometer ersättning som utgår).
  • Reseräkningen och alla kvitton skall sedan slås ihop i samma pdf, och när det är gjort kan den skickas in.

Flera PDF-filer kan slås ihop genom att använda Adode merge Länk till annan webbplats. om du inte har Adobe Acrobat Pro.

Alla reseräkningar skall sedan skicka till UVRK ekonomiansvarig (kajsa.lindman@ssdf.se) för kontroll och ifyllande av KS, och när så behövs, Projekt. Även om det står annorlunda på själva mallen! Ekonomiansvarig skickar sedan vidare.

Fakturor:

Det är bara digitalfakturor som kan hanteras! Inga pappersfakturor! De fakturor som rör UV-rugby skall skickas till UVRK ekonomiansvarig (kajsa.lindman@ssdf.se) för kontroll och ifyllande av KS, och när så behövs, Projekt. Ekonomiansvarig skickar sedan vidare.

Frågor? Kontakta Kajsa.

Länk till SSDF Ekonomi och redovisning.

Besöksadress

Barlastgatan 3
593 31 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17C
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net