Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Play true day av WADA & Antidoping Sverige

Idag är det årets ”Play true day”. Ett globalt event arrangerat av WADA Länk till annan webbplats. och i Sverige via Antidoping Sverige Länk till annan webbplats..

SSDF har en fin tradition att inte ha haft några registrerade dopingfall – låt oss alla jobba för att det så förblir! Varför inte ”Vaccinera klubben mot doping”, läs mer på: vaccineraklubben.se Länk till annan webbplats..

Sprid gärna detta budskap i klubben, till utövare på flera sätt – så vi når fler!

Lite mer bakgrundsinformation:
WADA bjuder in hela idrottsrörelsen att visa sin support för en dopingfri idrott genom deras årliga digitala kampanj i sociala medier – Play True Day! Det är tionde året som kampanjen körs och förra året nådde den en potentiell räckvidd på 161 miljoner människor och nästan 160 000 engagerade sig på sociala medier.
Uppmärksamma dagen tillsammans med oss och hela idrottsvärlden och var med i världens största team som spelar för en ren och dopingfri idrott; #OnePlayTrueTeam.
- Dela i era kanaler på sociala medier fredagen den 19 april med hashtaggarna #PlayTrueDay, #OnePlayTrueTeam och #PlayTrue
- Följ kampanjen i realtid på "Play True Day wall", som kommer att fånga in alla inlägg med hashtaggarna #PlayTrueDay, #OnePlayTrueTeam och #PlayTrue.

One Play True Day - 19 april 2024 UVRrätt

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-19

Samarbetspartners

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala